Померати - рано, тільки 7 вечора!

Померати - рано, тільки 7 вечора!





Не виходити з дому не чинити помилки?


То була сьома вечора коли вона відчула на собі загально-міську тривогу. Того дня зустріла багатьох знайомих, кожен з яких говорив про якусь тітоньку Депресію. Дівчисько знало всіх акторів того тетру "З вулиці", але Депресія... Хто вона ця смілива, сильна жінка? Дівчина захоплювалась нею. Як можна  одночасно бути в стількох людях, одночасно в головах сотень? Кажуть, що її улюблена пора року - осінь. Депресія любить жовтий колір, дощ, опале листя. Через її егоїзм в неї небагато друзів, точніше, одна подруга - Самотність! Вони, навіть, одну зі своїх кав"ярень назвали "У Самотності за рахунок Депресії". 

Сьогодні вже - вівторок. В Неї на сьому - випивка. Кафе на Самотній стріт "У Самотності за рахунрок Депресії". Вчора дівчисько перемогло у вікторині. Вона знайшла у матері коробочку з-під заспокійливих з написом -"Акція". Одразу відправила код з-під кришечки. Пізніше їй зателефонували. 

Вона довго обирала сукню. Сьогодні вона приміряє всі - похвилинно! Для чого жінкам повні шафи суконь? Щоб раз на рік приміряти всі, переконатись в тому шо ще - струнка або навпаки і вдягнути свою улюблену. Якраз за випивкою вони мали б поговорити про це... А зараз: "Таксі! Таксі! На Самотню стріт, будь ласка. Люблю це кафе "За чужий рахунок", - промовило дівчисько.  - Не знаю такого, - знервовано відповів таксист. - Ні! Я їду за ваш, точніше за свій рахунок, аааа, поїхали вже я спізнююсь! Так заклад називається! - Дівчино, це  - ваші проблеми! Нема такого закладу! Як Ви можете любити те, про що нічогісінько не знаєте! В мене завдання я маю вам допомогти, - розважливо відповів таксист. - Так допомагайте! Поїхали! Я спізнююсь, - імпульсивно крикнула дівчина. - Я маю допомогти вам спізнитись, ми перевірили інформацію, упаковка не ваша, а матері, - серйозним тоном відповів таксист.

Виходить, лише її мама могла куштувати випивку о сьомій вечора?Її бентежна мама була особисто знайома з тими двома сильними жінками, які підсовували їй антидепресанти в акційних упаковках. То було щоденно, о сьомій годині вечора!




   



Коментарі

Популярні публікації