Від Миротворця до Миротворчика

Від Миротворця до Миротворчика




Місяці щоденної роботи "Миротворця" дали відмінний результат. Ще вчора - безперервні тренування, важкі фізичні навантаження, загартовування духу, а сьогодні - усмішки, бо вже заслужені спортсмени України. Сьогодні, 5 листопада про їхні результати говорять коридорами міської ради Львова. Андрій Садовий особисто подякував спортсменам словами: "В здоровому тілі здоровий дух". Цього року Львівська міська рада нагородила грошовими преміями заслужених спортсменів міста. Наступним роком суму обітцяють подвоїти. "Для хорошого результату спортсменам потрібні умови для тренування, харчування, здоровий спосіб життя. Львів пишається своїми чемпіонами і готовий сприяти їхньому розвитку", - наголошує Андрій Садовий. 



Постовалова Валентина Федорівна і Мокринчук Андрій Олександрович. Заслужені тренери України. Рідним домом називають спортивний клуб "Миротворець". 
Засновник клуб, Валентина Федорівна ввійшла в 100 найкращих тренерів міста Львова. Нагороджена премією у розмірі 2000 гривень. Нагадаємо, Постовалова Валентина Федорівна - є майстром спорту України з шотокан карате, суддею міжнародної категорії і просто хорошою людиною. Попри активні. насичені подіями дні спортсменка ще і готує, прибирає, виховує дітей, водить авто, слухає хорошу музику і любить свого чоловіка і розвиває карате. Нагадаємо
сьогодні, 5 листопада семеро вихованців спортивного клубу "Миротворець", на чолі з двома тренерами були нагороджені преміями за відмінні спортивні досягнення та вклад у розвиток спорту України. 



Сьогодні дітям було незвично дивитись на тренерів у святкових образах, адже кілька тижнів тому їх Андрій Олександрович на чемпіонаті світу, що відбувся в місті Одеса, виглядав зовсім інакшим. 

Мокринчука Андрія Олександровича не оминула нагарода у Львівській міській раді і 5 листопада. Нагадаємо, тренер - є  заслуженим спортсменом Львова та областей, міжнародний майстер спорту з шотокан карате. Неодноразовим презером кубка Світу та чемпіонатів України. 
Найголовніша заслуга Андрія - його вихованці, які не відстають від свого наставника результатами. "Він з ним не бавиться. Добре знає коли дітям дати волю, а коли - 10 відтискань. Тому дітлахи його тренування дуже люблять.", - каже Валентина Федорівна. Його спортина кар"єра почалась коли виповнилось 7.


Наймолодші спортсмени клубу "Миротворець", як завжди усміхнені, задоволені і життєрадісні. Вони не зупиняються на досягнутому, а вдосконалюються з кожним днем.


Фостяк Ірина, Семененко Анастасія, Баленко Данило - наймолодші нагороджені спортсмени сьогодні. Діти у свої юні роки вже вибороли по шостому "кю" з шотокан карате. Їхні фотокартки облетіли інтернет ресурси. Дев"ятирічна Іринка Фостяк 24 жовтня  на кубку Світу виборола "золото" в категорії "Ката"  та срібло в категорії "Куміте" в стилі шотокан карате. 


Семененко Анастасія - неодноразова чемпіонка України, сьогодні теж отримала свою нагороду. Дівчинка, вже довгий час займається в спортивному клубі "Миротворець", активна. винахідлива, кмітлива. Юна спортсменка наразі мріє навчитись ходити на руках. Чим активно займається у вільний від тренувань час. "Шпагат вже осилила", - усміхнено коментує спортсменка.


5 листопада нагороду у розмірі 1000 гривень, отримали старші спортсмени клубу "Миротворець": Баленко Данило (6 "кю"), Лужанська Валерія (2 "кю"), Табачний Дмитро (2 "кю"), Беспятко Ярослав (2 "кю"), Білик Роман (2 "кю"). Незважаючи на те, що погода не тішить плюсовою температурою, діти, в очікуванні - жартували і посміхались, радіючи спортивним досягненням.


14 річний Роман Білик - є одним з кращик спортсменів клубу "Миротворець". На кубку світу хлопець виборов "золото" в двох категорія "Ката" і "Куміте". Рома тренується наповну. На досягнутому результаті не зупиняється. "Хочу бути як Андрій Олександрович", - з усмішкою коментує спортсмен.


Після урочистої частини діти стримано подякували тренерам вигуком:"ОС" і побігли збиратись, бо сьогодні тренування ніхто не відміняє. 

  

Коментарі

Популярні публікації