А що коли ноги ПОКИнуть?


А що коли ноги ПОКИнуть?





А що коли рухатись - то зовсім сидіти?
А що коли сидіти - то відчайдушно думати?
А що коли робити добро це  -  не рухатись?!

Сьогодні в неї прекрасний ранок. Сьогодні - субота, день "Навідай мене". Вона, як зазвичай чекатиме свіжої преси в поштовій скринці, нових листів, які пахнуть корицею і Його... Сьогодні життєрадісний кур"єр привезе нову пару взуття, замовлену на фабриці "Тим, кому без потреби". Там майструюють найкращі спеціалісти. Там, робота не за графіком. а за натхненням! Там, радіють "Тим кому без потреби". Це місце їй подобається, бо тільки там вона ще - жива! І тільки так кур"єр - життєрадісний!

Панчохи врятують Всесвіт, вона так любить собі думати.

Особливий день вимагає особливого сприйняття. Сьогодні, нарешті, вона буде думати про несплачені рахунки! ЇЇ улюбленим занняттям є - несплачувати рахунки. Вона любить коли говорять про її борги. Представник соціальної служби ніяковіє при розмові з нею.  Від її голосу телефонний шнур стає рівніший, а соціальний працівник - готовий вже сплатити. Вона любить привертати увагу "серйозних" соціальних працівників, які займаються "серйозною" роботою - боргами! Нікомуненалежній подобається говорити людям про свою належність чи неналежність. Жінка обожнює думати вголос: "Панчохи врятуюють Всесвіт". З цим твердженням щосуботи погоджується, навіть, "серйозний" соціальний працівник, що на початку телефонної розмови займався ще боргами, а в кінці вже - рятуванням Всесвіту. Їй подобається рятувати Всесвіт!

Вона чекає на Його візит, бо страшенно любить готувати сирний суп, який не смакує наодинці! Сирний суп врятує Всесвіт? Сильний дух врятує сирний суп!

Сьогодні субота, день коли прибуде Учень! Йому подобається говорити: "в суботу між нами сирний суп: в неї не спалчені борги, а в мене - сильний дух! В суботу ми з Нею - рятуєм Всесвіт, бо вона любить цим займатися по суботах".




Коментарі

Популярні публікації