"Синергiя" - таэмничий вiдбиток.

"Синергiя" - таэмничий вiдбиток




"Я стою перед високою горою нового i воодночас давнього стилю у графiцi, де судилося творити - вiд того менi потрiбно заглибитись в суть роботи, у цю випадкову бездну. Школа пiзнання, великого пiзнання - лише там, де вдосконалюэться людина. Того хоче моя доля, що надiлила мене талантом бачити красу, iнаковiсть, суть життя i все що поза ним - технiкою монотип'я. Я готова. Як висновок, моi' запланованi роботи з незапланованим результатом".


22-рiчна Катерина Кузiв закiнчила Львiвську нацiональну академiю мистецтв, факультет образотворчого мистецтва i реставрацii'. Пiсля закiнчення навчального закладу займалась розписом церков. Нинi глибше цiкавиться графiкою i дотичними стилями. Днями у львiвському закладi "Come in" - вiдбулась презентацiя виставки художницi пiд назвою "Синергiя". Було представлено близько 60 робiт художницi. Юна та  достатньо смiлива i досвiдчена Катерина детально розповiла, як нитка i чорнило стали основою технiки монотипiя,  про що говорять i'i' роботи, як розвиватиме стиль в майбутньому?


Шляхом нитковим

Розумiння зображуваного приходить разом з повним вiдключенням вiд навколишнього свiту. Катеренина, своi'м стилем, технiкою, запалом - примусила гостей мовчати. Гра в асоцiацii' - це пiдтвердила. Над роботами художницi хочеться помовчати, подумати, повидумувати. На перший погляд: що такого особливого, всього то, нитка залишаэ свiй вiдбиток. Та результат вiдтиску - вражаэ. Майже, як в iмпресiонiстiв.



"Часом хотiлось кинути i не повертатись до того", - каже Катерина. - Багато сил, часу, терпiння - вимагаэ технiка "монотипii'". Та бачити справжнього слона, де його розгледiти не можливо це - зробити щось над людським розумом. Ця дiвчини, як i всi генii' - непомiтна, а енергiя вiд робiт - залишашаэться в серединi надовго.



Роботи дiвчини носять унiверсальний характер, психотерапiя мозгу, розвиток кругозору, вмiння видивлятися, вдивлятися, аналiзувати. Асоцiацiя - э цiкавим прийомом, як для дорослих так i для дiтей. 
Коли завiтав до Львова, завiтай в "Come in", на вулицi Крушельницькоi' 3, де на тебе чекаэ хороший адмiнiстратор, теплий iнтер'эр i тепла "Синергiя" художницi Катерини Кузiв, яка в новий спосiб розвиваэ сучасне мистецтво.



Коментарі

Популярні публікації