З чого почався з того і закінчити хочуть!

З чого почався з того і закінчити хочуть!

                              - З чого починався ДУК?
- Хто пройшов Десну, той дурних питань не задає.


Навчальний центр  Правого Сектору на Десні: Понеділок - день мобілізації. Вівторок - страшно від можливостей, досвіду і знань інструкторів. Середа - побратими міняють свідомість і сприйняття. Четвер - добровольці вже знають своє призначення на війні. П"ятниця - сюди повертаються з передової відпочити.  Субота - деснянські умови життя уже прийнятні. Неділя - Героям Слава!

За таким розкладом жили добровольці першого навчального центру Десна ще кілька місяців тому. Завдяки існуванню навчального центру велика кількість бійців залишились живими після страшних пережитих подій на передовій. - Зовнішній і внутрішній окупаційний режим не зупинив їхньої ідейності,- так тоді кричали українські ЗМІ. Чому сьогодні прапор Правого Сектору показують лише у світлі мукачевських, кіровоградських і драгобратських новин? Чому добровольці, повернувшись з передової, не можуть спати спокійно? Чому ЗСУ "забули" про заслуги бійців ДУКУ на передовій? Навчальний центр став поштовхом і вірою в можливість вижити! А зараз? Де всі ці люди зараз? Ті люди, які навчали і ділились військовим досвідом зараз працюють в зоомагазинах, супермаркетах, будовах, там де немає телевізора, аби не бачити "паршивих", брехливих новин. А що більше героїв і після смерті звинувачують у зраді! Чому Десна припинила своє існування? Існування навчального центру припинили для припеняння Правого Сектору? 

- Героям Слава. - слова, які останнім часом все частіше промовляють "правосєкі". Український суд боїться називати їх політичними в"язнями. - Не витримає тиску кажуть.

Десна може бути і в КАРПАТАХ, СЛОВ"ЯНСЬКУ ЧИ ЛЬВОВІ. Навчальний центр був  не просто топонімічною оденицею, а - осередком де ПРОВІДНУ роль відігравали люди. Інструктори, яким в різний спосіб вдалося донести до голів добровольців що: "Україна, понад усе"! Полювання на тих, хто міг навчити думати, на користь своєї держави - почалось. 
Смерть інструктора Лісника - трагедія, провокація чи спланована акція? Читайте далі. 






Коментарі

Популярні публікації