Панчохи для Неї



Панчохи для Неї 


Хороша історія для вишуканих жінок. 
Вишукані жінки для хороших історій. 
Панчохи, елемент одягу, що утаємничив  
 хороші історії вишуканих жінок минулого століття.

А ще вона може: писати вірші, медетувати, займатись французькою і виховувати собаку! А що вона робить зараз? Витирає полички, готує, думає про сина і виховує чужих дітей. На що вона здатна коли оголосять загальну мобілізацію? Вона здатна не забути про панчохи, передані з минулих століть, сильними вишуканими жінками для зав"язання війни!

Вона вже довгий час пребудовує свої внутрішні конфлікти на користь суспільства. З дня початку війни вона параноїть живучи на повну: змінює роботу, міста перебування, заняття, чоловіків і все в режимі Ctrl+Alt. Щодня виконавці з бюрократичними помислами запитають в Неї про Трудову книжку. Їй зручно думати, що весь трагізм її життя полягає у двох речах, то відсутність Трудової книжки та культурний звязок з попередніми століттям. Бути онучкою Фрейда у 2016 - дуже не просто! Чи французькою простетуткою у Львові! Чи конструктором підводних лодок, яких вже не існує. Люди стріляють їй в спину фразами: не постійна! Роби щось одне! Втихомирся і устаткуйся! Синдром ОПОСТІЙНЕННЯ, яким Вона ніяк не заразиться.


Вона все рідше зустрічає собі подібних і вже рідше одягає панчохи! Дівчисько продовжує дивувати і любити чоловіків. Єдине, що міг зробити Бог це - одягти Її в панчохи! В неї ноги тому захворіли, бо вирішила минулого століття в собі спекатись, то її намагання захворіти ОПОСТІЙНЕННЯМ! То її невдалі намагання.



Коментарі

Популярні публікації