Історія одного Вольта


Історія одного Вольта


Вольт - собака, який одного разу таки поїхав на серйозні військові, тактичні завдання. В нього і спальник свій був. Холодно, сонно і голодно та пес вже давно пристосований до таких  камуфльованих умов. Тактичний собака-доброволець, що вчиться військовій справі, разом з курсантами, на минулих вихідних "здобував" практику ведення оборони і наступу. То був другий курс навчання у львівському центрі тактичної підготовки Бескид... 


26, 27 березня львівські курсанти Центру тактичної підготовки "Бескид", що є частиною Українського Легіону, разом зі своїми інструкторами відвідали масштабні практичні заняття територіальної оборони. Навчання під назвою "Рух 100. Тризуб" проходили неподалік Києва. Організатори територіальної армії запросили курсантів, інструкторів, журналістів і всіх бажаючих прийняти участьь у військових навчаннях. Близько 500 людей серед яких люди з бойовим досвідом, діючі і колишні офіцери, курсанти  всіх територіальних центрів Українського Легіону, журналісти, "любителі зброї", тактичні медики. Львів"яни відзначились витривалістю і дисципліною, кажуть: "Окопалися на 5". Увагу журналістів привернув собака на ім"я Вольт. - Коли б не собака ми б і в кадр не потрапили, - жартують курсанти.

Як саме пройшли навчання? Чи всі дійшли до кінця? Кого довелось "евакуювати"? Яке поранення визнали "вдалим"? Як в Київському лісі можна зустріти Джеймса Бонда?
 І чому  собака таки став талісманом львівського Бескиду? Читайте далі...  







Коментарі

Популярні публікації