СІЗО для Правого сектору: від Мукачево до Кіровограда



СІЗО для Правого сектору: від Мукачево до Кіровограда



Вчора! "Національна лотерея України" дорівнює гральним автоматам?
Сьогодні! Українські націоналісти - то бандити в балаклавах?
Завтра! 60 діб в слідчому ізоляторі?


11 липня - історичний день для Правого сектору в місті Мукачево, що на Закарпатті. З того дня минуло 5 місяців. Мало хто подумає, що з тими хлопцями зараз? Де вони? Чому кілька з них вже "двохсоті"? Чому хтось лишається "в тіні". 30 листопада - апофеоз діяльності українських націоналістів в Кіровограді. А вже 3 грудня представники Правого сектору міста Кіровоград отримали "нагороду" у розмірі 60 діб слідчого ізолятора, за особливі заслуги в житті міста. А що далі? Як вище керівництво Правого сектору відреагує на "пригоди" своїх активістів? Чи підтримає місто таку діяльність? Який вирок може бути винесений бійцям через 60 днів ув"язнення? 

Нагадаємо, 30 листопада поліція Кіровограда затримала представників Правого сектору які, за словами працівників правоохоронних органів, вчинили розбійний напад на приміщення "Національної лотереї", вилучивши звідти немалу суму грошей. Сьогодні 3 грудня, всім активістам винесено покарання: 60 діб в слідчому ізоляторі. Ще кілька місяців тому, інтернет з шаленою швидкістю облетіла новина про діяльність ПС в місті Мукачево. Де вони зараз? Сьогодні вже і в Кіровограді націоналістів називають "злочинцями в балаклавах". Завтра хтось запитає: "А що з тими, з ПС, з тими, що в останній день осені, накрили гральні автомати, з тими, що 60 днів були під слідством? Що з тими 5 парубками і 2 дівчатами? З тими, що за правду ув"язнені?"

Вчинки добровольців не влаштовують українську владу, якій мало не кожен день треба вручати Премію Шнобеля за найабсурдніші рішення! Гральні автомати не є заборонені коли вони знаходяться під вивіскою "Національна лотерея". А тим хто не погоджуються  - час на роздуми 60 діб. 
 Про премію Шнобеля  читайте далі! Слідкуйте за подіями!


Коментарі

Популярні публікації