«Смертельна зброя» і Слово Офіцера, − «виживу»






«Смертельна зброя» і Слово Офіцера, − «виживу»
Жіночі подорожі лінією фронту ставить Їх в незручне положення – жити!
Очі Офіцера наповнені імпресією Дніпра дивились крізь жінку промовляючи, − «це щось сильніше Війни, це −  потужніше калібру 7, 62, це артилерія, яку не бере протитанкова, це – не любов, це – щось «над» 21 століттям…»
Український Офіцер − пережив дві книжкові Світові Війни, нарешті, дочекався бажаного часу коли може набиратися досвіду, перебуваючи в зоні активних бойових дій, натрапив на зброю, яку не в силах вивчити. Важко в правильному порядку поставити «букви», щоб описати враження від «Нікомуненалежної», розробленої найкращим Інженером ще задовго до того, як людство придумало слово − Війна.
«С», складає план на завтрашній день, тримаючи оборону сьогодні, думає про те, що після завтра − «змінить позиції». Його життя сплановано і ретельно продумано. Він не дозволяє своїм емоціям брати верх над розумом. Офіцер приймає стійкі рішення, що обговоренню не підлягають!
         Десь біля 23:00, в кінці червня, 2015 року «Ю», викравши «С» зі шпиталю показала, як виглядає річка яку він до цього часу міг бачити хіба на обгортках з-під шоколадних цукерок. Її дивувала позиція жінки, яка має народити «С» дітей в запланованому майбутньому. Що ж вона їм покаже? Як вона їм пояснить, чому Дніпро «обгортає» шоколад? «Ю» подумала: «може, не доживемо або поїдемо на іншу Війну і тоді йому нікому нічого пояснювати не доведеться».
         Чи готові вони до закінчення Війни? Може тому війни і тривають у всьому світі, бо такі як вони не хочуть «закінчитись». Коли «Ю» питає «С» про їхній соціальний статус, він відповідає: «це щось більше ніж насолода жінкою».
         «Ю», за теорією матері, вже мала б народити дітей. Та це дівчисько захопилось війною, а зараз і ним. Вона називає його «бактерією війни», так легше собі пояснити чому − «безплідна». Лікуватись «Ю» не збирається − не для того народжена. Вона вже пробувала від нього вагітніти. Нажаль, «мінометний дощ» її цікавив більше. «Ю» − вагітніла,  «С» − спробував з іншою жінкою, Всесвіт вирішив – ця жінка, навіть, страждати буде по-іншому.
         Офіцер, простуючи вулицями жидівського міста, думав про те, що це єдина жінка в якої світяться очі від нього. Вона ніколи не скаже: «я або Війна». «Ю» − сильніша. Вона говорить про глобальний конфлікт, про небажання віддавати свою землю і про вишиванку, навіть тоді коли він, захоплюючись її жіночністю, дарує ніч, а потім – день. «Ю» замовкає коли лікує його шрами. Від її мовчання в нього в середині Хтось читає молитву: «жити, тобі доведеться вибрати жити»!   

         

Коментарі

Популярні публікації