Він каже - домисли параноїка, а Вони - тимчасова реальність

                   Він каже - домисли параноїка, а Вони - тимчасова реальність



Як показала практика, будь-яка протидія виникає в наслідок дії.
21.07.2015 починаючи з 12:00 було обстежено околиці адміністрації президента та Майдану  Незалежності, одним з Кіборгів Правого Сектору.


       "Часом хотілось плакати коли бачив міліціонерів в штатній формі. Майже кожному ставив примітивні питання: де Майдан? А що тут буде? Чому небо синє? Заспокоювала їхня реакція та відповіді: "Нічого тут не буде"! Нацгвардія - красунчики. Всі як один - "малолєткі". Знову дітей в розход, подумав про себе. Висновок: "околиці АП охоронялися для показухи на відміну від самої АП. Телевізійникам 2х КрАЗІВ було і так забагато. Задача була виявлення тітуханів, йовбаканів, провокаторі - не побачив. Влада не хоче кіпішу.

       Близько 17:00 почали заїздити бійці ПС та інших добровольчих батальйонів. Панувала просто фантастична атмосфера. Це - руйнує міф про "дебільних АТОшників"!! Ні криків, ні бухла, ні тяганини - яких так хотіли ЗМІ, - каже Кіборг.
      Око милувала кількість цивільного населення від 18 до 70. Грамотно підібрана музика сприяла атмосфері...Тітуханів не бачу. Пішов гуляти глибше: ооо напевне спєцура, - подумав в голос (Т).
      Щось тут не так. У всіх на вустах: " Та нічого не буде", - зауважує Кіборг. Провбую зібрати залишки мізків до купи, щоб зрозуміти: про що вони говорять? Ясно! Стрілянини не буде! Гадаю це - "плюс". Хоча, глибоко в душі чогось такого хотілося. Час на фронт, - каже (Т).
  Так ПС сьогодні милував око! Дисципліна, організація, порядок - можуть таки. Лаконічні, чітки виступи, короткі і в тему. Ніяких заноз на вечір, людям сподобалось, - коментує Кіборг. ЗМІ, здалося, - розчаровані.
    Радує, що можна ось-так. А якщо ні?? Якщо це оцінювання бойової могутності? Що далі? Владо не плюй нам в душу, дуже прошу! Гарний настрій і не хочеться знову місто Кия трощити. Нам зараз вдосталь Донбасу ", - наголошує один з тих "ХТО ТРИМАВ, ТРИМАЄ І ТРИМАТИМЕ НАШЕ УКРАЇНСЬКЕ НЕБО". 



Коментарі

Популярні публікації