Добровольчий камуфляж або ті, що належать лише Україні


"Добровольчий камуфляж" або Ті, що належать лише Україні

19 година, 21 липня, 2015 року -  серцебиття України змінило свій ритм з військово-                                       політичного на національно-визвольний.

            Туди приходять - коли безвихідь, туди їдуть - коли не правда, там - вирішуються вся трагедія української нації. Він приймає всіх і кожного. Він ще зберіг революційний дух для тих, хто готовий боротися далі. Майдан Незалежності вкотре "ожив" для того аби зберегти Україну цілісною.

Цього липневого дня небо над Майданом Незалежності, в столиці України Київ, зібрало "побратимів", що за півтора року війни не втомились боротись як з внутрішнім так і з зовнішнім ворогом.

           "Добровольчий український корпус Правого Сектору" вустами Провідника Дмитра Яроша проголошує свій новий статус. Від 21 липня, 2015 року Правий Сектор діятиме, як національно-визвольний рух, залишаючи статус військово-політичного. Заяву  - оприлюднив Провідник партії.

Цього ж дня відбувся з"їзд Військово-Політичного Руху Правого Сектору (ВПР ПС) на якому були узгоджені вимоги партії висунуті уряду і Верховнії раді України:

1) Недовіра уряду і Верховній раді України.
2) Називати "АТО" - Війною.
3) Блокада окупованої території.
4) Легалізація добровольчих рухів.
5) Перейменувати військово-політичну організацію Правого Сектору в національно-визвольну.

Вони вже давно нічого не бояться, довели свою серйозність сотні разів. На передовій сміливо йшли в бій. Вони дивляться у вічі Провіднику, чекають його рішення, затамувавши подих. Дмитро Ярош впевнено, без особливої охорони, відповідає. Чи задовольнить така позиція бійців? Чи готові вони йти за ним далі? Ті, чиї серця належать лише Україні.

За важкі півтора року війни українці переконались в серйозних намірах бійців Правого Сектору. Не зважаючи на щоденні провокації, ігнор, з боку українського уряду, хлопці відстоювали кордони держави самотужки. Мінометні обстріли, відбивання позицій, безстрашні наступи - привели їх знову до Майдану. Як бійці відреагували на слова Провідника Дмитра Яроша читайте далі...











                                                                                                       

Коментарі

Популярні публікації