Усмiшка на мiльйон

Усмiшка на мiльйон


Львiвськi полiцейськi, нарештi, "пережили" день присяги. Залишаэться посмiхатись i радiти новiй роботi. Як воно було насправдi? Чи пiдготовка давалось легко? Чого очiкують вiд роботи? Що побажають наступникам? Читайте далi. 

Юлiя Бичкiв 24 лiтня iнспектор патрульноi' служби мiста Львова. Пишаэться тим, що мала честь навчатись у професiоналiв. На питання: "чи достатньо часу для пiдготовки?" впевнено вiдповiдаэ: "Навчання нiхто не вiдмiняэ. Працювати i удосконалюватись. Iнструктори зробили максимум. Близько 25 предметiв, два з половиною мiсяцi - це високий показник. Зараз настав час практики", - з усмiшкою коментуэ дiвчина.

"Улюблений предмет - тактика", - каже Юлiя. Щоправда, на уточнення: "Це - тактика ведення бою?", - дiвчина нiяковiэ i посмiхаэться.  


  

Львiвський Микола не приховуэ радостi. Каже: "з честю носитиме звання полiцейського". 

"Тактика - один з найцiкавiших предметiв", - наголошуэ Микола. На провокативне уточнення журналiста: "це - тактика ведення бою?", - полiцейський серйозно вiдповiдаэ -"загальна тактика". Цей парубок знаэ, що робить в новiй львiвськiй полiцii'.
Усмiхатись почав тодi, коли побачив фотоапарат i панянку поруч. Це була зустрiч колег. Микола - еталон полiцейського i Ксеня - яка тiльки йде до того. Обiйняв i'i', як рiдну i, нiби, спiвчуваючи побажав - "терпiння Вам".

"Солдати - не здаються", - словосполучення, яке львiвська "майже полiцейська" Ксеня Москаленко у 6 лiтньому вiцi промовила до матусi. 
За спецiальнiстю - ветеренар. Сильно переймаэться долею краi'ни. У Ксенi виникали думки поi'хати в зону АТО волонтером. Каже: "в медицинi розбираюсь". Зупинило те, що одна дитина в сiм'i'. З дитинства захоплюэться вiйськовою справою, хоч виросла в родинi матиматикiв i бiологiв. Впевнено йде до своэi' мети. Каже: "коли пройду, то буде найщасливiший день в моэму життi, бо хочу навчатись цiй справi".
"Пiсля навчання обовiтцяю розказати про свiй улюблений предмет. Можливо - це буде тактика,  але з усмiшкою", - радiсно промовляэ Ксеня.

Такою напруженою i водночас усмiхненою видалась присяга львiвських полiцейських, 23 липня в день "Украi'нського прапору".

Коментарі

Популярні публікації