Як серце на секунду б'эться - тричi

Як серце на секунду б'ється - тричi




Вона - у силах розбудити Полтву, Вiн - здатен перебудувати мiсто. Вiд їхньої музики львiвськi стiни -  затамовують подих.

Свобода - це кохання на вулицi зустрiти, коли нiяк не очiкуєш. Так вони i стали вiльними: "одного разу, на однiй iз львiвських вулиць". I всiм вже зрозумiло, що ПэтровIч з гiтарою - це Валентин Гапало, а НастАсья з голосом - це Анастасiя Терещенко. Тодi - професiя немала значення, тодi i Всесвiт мiг бути прямокутним. Тодi i зараз - є вони iз музикою у кишенях.

Тримає в рок-н-ролл долонях маленьке тiло з великою душею, це - дозволяє дихати на повнi груди. 

Пiд їхню музику дiти мрiють стати музикантами, дорослi - згадують, що вiльнi а, можливо - "вже i звIльненi". Вона немає початку i кiнця, залишаючи вiдлуння у серцях. Не спiвають за "таксу", курс долара їх - мало цiкавить. Валiк i Настя - вiдшукались, закохавши Львiв у себе. 

Так львiв'яни частiше спiзнюються на роботу. За можливiсть "пiдсiсти" на хорошу музику можна i роботою поплатитись. Щасливчикам, молодi музиканти обов'зково зустрiнуться, а там вже i звiльнення - не минуче, бо недослухати їх - грiх, який i Святе Письмо не скреслить.))))

Коментарі

Популярні публікації