Яблука, надiленi здатнiстю червонiти

Яблука, надiленi здатнiстю червонiти


Вони ще - НЕтерплять одне одного. Вони - вже НЕтерпкi. В них зараз перiоди НЕтерплячостi. Колись, вiд i'хнiх розмов - солодшала вода, а зараз - червонiють яблука.

Вона ще не знала, як то можна назвати те почуття. Сестринством - це не назвеш, та й нiяка йому не жiнка, так - колега що надихаэ. В Дiвчиська загострились почуття французьких "манер", коли наближався час його приi'зду. Вже, навiть, яблука вiдповiдають червонiючи.

Вiн не боявся, що не знаэ французькоi', бо i вона i'i' добре не знаэ, вiн боявся маневрiв, якi не вщухали за пазухою. В них, навiть дiагноз один на двох:"фронтозалежнi тому що"!

Вже час "коли двоэ у комуфляжi" - затертий пам'яттю. А iнаковостi вони не знають. Вона бачила його окремими "вилазками" без форми, та i Вiн з тим самим дiагнозом - мав би i'i' бачити. В цих стосунках, навiть, Вiйна, немаэ права закiнчитись!

Вони дiлять день i нiч навпiл так, що i яблука просяться - "надвоэ". Вони намагаються кинути палити, щоб Метушливi не запiдозрили, як колись, i одну на двох...

Коли Вона хворiэ його вiдсутнiстю, Вiн - подумки вибираэ панчохи для хворих нiг, бо ж i'м, полишаючи форму бачитись. А його приступи ревностi, бажають вбити всi i'i' заняття i зодягнути в балаклаву, аргументуючи: "так симпатичнiше". Але ж нi! Без камуфльований режим. Вона - жiнка, а Вiн - чоловiк, ось i повага до православних. В таких випадках Дiдусь дав би слушну пораду: "Коли яблука червонiють, то вже треба колупати пiч"!



Коментарі

Популярні публікації