ГiдроПIдАР...

Гiдропiдар






Коли розмiняэш життя Атошнiка - отримаэш 5, 45. Життя ГiдропiдАра - не заслуговуэ калiбру. Стаэ актуальним слово 'карай'!
      Невже люди на вулицях думають, що "сказали Це невголос"? Рiдкiсна каста тих, хто називаэ себе Людьми. Чому не виходить: просто жити чи жити просто? A чи просто жити Йому, коли вiдчуваючи на собi людськi погляд,  чуэ вслiд: "знову Цi в камуфлi"? "Навiть, тут в спокоi' не залишать", - подумав кульгаючий чоловiк.

Мiсто 'пожирають' туристи для яких Вiйна - умовнiсть. Та тi туристи здатнi зараз iснувати I без нього. Мiто для них то - 'смачний алкоголь'.   Найкраще мiсто Украi'ни - це там де п'ють найбiльше? Найкращий турист це - той, хто здатен рiчну дозу алкоголю 'вдути'  за добу? Рiч в тому, що такi 'туристи' э в кожному мiстi Украi'ни , навiть, в 'камуфльованому'. Дивуэ, як вже 40 рокiв подорожують лише ним? Вони тверезiють тодi, коли бачать 'того що знову в камуфлi'.  

Вiн, так i не почав пити на фронтi. Тепер 'на язиках' у туристiв i без камуфла i'х не врятуэш! А рятувати треба, бо мiстобудiвельники проетуючи об'экт не писали на ньому 'тут самбука найсмачнiша'! I можна було б на цьому закiнчити iсторiю, яка вже помiстилася в кишеню...Та це - далеко не iсторiя, а загально прийнятий факт. Iсторiю про ГiдропiдАра  читайте далi...

Коментарі

Популярні публікації